Siste kommunestyremøte i Ballangen kommune

Klikk for stort bildeDet siste møtet i kommunestyret i Ballangen Fredag 13. desember ble det siste kommunestyremøtet i Ballangen kommune gjennomført.

Avsluttende kommunestyremøte i Ballangen kommune besto blant annet av den siste budsjettrevisjonen før Ballangen kommune legger ned fra 31.12.2019.Fra 1. januar 2019 etableres nye Narvik kommune.

På Ballangen kommunes hjemmeside står sakspapirene fra møtet.

Slik oppsummerte ordfører i Ballangen Per Kristian Arntzen:

- Nå er det viktig å se fremover og se nye muligheter. Men en ting er urokkelig, og det er vår identitet. Identiteten og Ballangsværingen vil også i fremtiden eksistere. og vi skal være stolt  av å være Ballangsværinger.

- Nå starter en ny tidsepoke med nye muligheter og nye utfordringer.

Her kan du se og høre rådmann Knut Einar Hanssens oppsummering av siste periode.

Her kan du se og høre ordfører Per Kristian Arntzens oppsummering av siste periode. 

Klikk for stort bildeOrdfører Per Kristian Arntzen er både ordfører i Ballangen kommune og varaordfører i nye Narvik kommune. Til venstre Fritz Hansen, journalist i Fremover, og Lars Norman Andersen, kommunalsjef for plan, næring, kultur og teknisk drift i nye Narvik kommune. 

 

 

 

 

 

 

Klikk for stort bildeJournalist i Fremover Fritz Hansen har dekt kommunestyret i Ballangen siden 1985. Her tar han et av sine siste bilder av det siste kommunestyret.