Lennarth skal binde sammen næringsarbeidet i nye Narvik kommune

Klikk for stort bildeLennarth Kvernmo (46) fra Gratangen er ansatt i prosjektstilling som næringsrådgiver i nye Narvik kommune. 

Kvernmo skal fungere som et bindeledd mellom den operative næringssatsingen, anført av selskaper som Futurum, og politisk nivå i den nye kommunen. 

Lennart Kvernmo er opprinnelig Gratangsværing, og er bosatt på Setermoen. Han har tidligere vært blant annet næringssjef i Bardu kommune. Han startet i jobben som næringsrådgiver for nye Narvik kommune i mai.

- I rollen jeg hadde i Bardu har jeg stått på utsiden av Narvikregionen og fulgt med på hva som skjer. Det er mye spennnede ideer og prosjekter, både som allerede er iverksatt og som er under oppseiling. Hele regionen er fylt med positivitet og en fremoverlent holdning. 

- Da muligheten kom for denne jobben var veien kort for å sende en søknad. Slike jobber vokser ikke på trær. 

Lennarth Kvernmo pendler fra Setermoen til Narvik, noe han tror flere bardudøler blir å gjøre fremover. 

- Nå som Hålogalandsbrua er ferdig så er det praktisk mulig å bo på Setermoen og jobbe i Narvik. Det tror jeg ikke har gått opp for Bardudølene. Jeg tror både handlemønsteret og arbeidsmarkedet blir å endre seg når folk oppdager for alvor hvor lett det er å nå Narvik, både som handels- og serviceby, men også som arbeidssted.